mandag den 4. februar 2013

aktivitet 3 traditioner i forandring


Hvordan indgår sociale online netværk i hverdagslivet?

Som nummer et af online netværk har man i dag facebook.  Her er man dagligt inde flere gange dagligt og det er stærkt vanedannende. Det er som om vi ikke kan være foruden at vide hvad dem vi er venner med foretager sig.

Nogen der gennem de seneste år har trængt sig mere på er netdating. Det er unge som ældre der benytter sig af det. Her møder man hinanden snakker og ofte mødes. Det er blevet den nye måde at skabe bekendtskaber på. Vi kan igen sidde hjemme og følge med.

Så kommer vi til alle de spil der florere rundt i det online netværk… Igen stærkt vanedannende, og flere spiller dagligt. Specielt spil, hvor børn skal ind og passe et dyr eller lign. Flere gange dagligt for ikke dyret dør. Det er en tidsrøver, og børnene bliver afhængig af det.

1 kommentar:

  1. Hej Marianne

    Jeg kan se, at du virkelig har dykket ned i litteraturen til dette emne (ud fra de indlæg, du har skrevet). Super!

    Jeg har lagt mærke til at du skriver(om børn og spil på nettet):"Flere gange dagligt for ikke dyret dør. Det er en tidsrøver, og børnene bliver afhængig af det."

    Ved du hvilke spil, det er børnene spiller? Har du "kigget" på dem? Når du skriver, at børnene bliver afhængige af det, - er det noget du selv har oplevet eller noget, du har læst? Med det mener jeg altså, om du (hvis du skulle skrive dette i en opgave) kan underbygge din mening fagligt? :-) :-):-)

    mange hilsner, Helen

    SvarSlet